O NAMA

Dobrodošli

Frizerski Studio CAPELLI

Frizerski studio CAPELLI postoji od 1999. godine.

Da bismo našim klijentima pružili uslugu na svjetskom nivou, frizerski studio CAPELLI ulaže u dodatnu edukaciju svojih zaposlenih. Dva puta godišnje šalje svoje osoblje u evropske centre mode. Ovako smo omogućili da moderne linije i tehnike šišanja, kao i farbanja, budu dostupne u što originalnijoj formi i u najkraćem mogućem vremenu.

Seminari i Nagrade

Stilisti i tehničari frizerskog studia CAPELLI učesnici su mnogih inostranih edukacija, seminara i akademija. Neki od njih su: TONY&GUY ACADEMY u Milanu 2001,GLOBAL GROUP ACADEMY u Firenci 2002. i 2003, LECCE u Italiji 2004,MONDIAL COIFFURE u Parizu 2004. i u Londonu 2009, kao i u Budimpešti, Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Novom Sadu itd.

Prisustva, učešća i nagrade na mnogobrojnim takmičenjima donijeli su 7 pehara frizerskom studiu CAPELLI. Takođe, iskustvo i trud omogućili su i našem članu osoblja da dobije titulu i diplomu -’’kvalifikovani žiri’’. Riječ je o Radmili Banjac kojoj je ovu titulu dodijelio Savez Frizerskih Klubova Jugoslavije 2003.godine u Beogradu.